خیس شدن گوشی و آب خوردگی یکی از رایج ترین مشکلاتی است که بسیاری از کاربران موبایل با آن روبه رو می شوند. تعمیر گوشی آب خورده نیاز به دقت بالایی دارد چرا که تعمیر اشتباه ممکن است به دیگر قطعات گوشی آسیب وارد نماید. اگر گوشی شما در آب افتاده است و نمی دانید با گوشی آب خورده چکار کنید، یا نمی دانید گوشی آب خورده تعمیر می شود یا خیر، توصیه می کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید. در این مطلب شما را با نحوه تعمیر گوشی خیس شده آشنا خواهیم کرد.
یکی از رایج ترین مشکلات موبایل که امکان دارد برای گوشی موبایل شما به وجود بیاید خیس شدن است. تعمیر گوشی آب خورده با استفاده از روش های متنوع انجام می گردد و در دوره های آموزش تعمیر موبایل به طور کامل به آن پرداخته می شود. بر اساس شدت خیس شدن گوشی یکی از روش های مناسب را شما می توانید برای تعمیر گوشی خیس شده به کار بگیرید. احتمال خراب شدن گوشی های خیس شده به عوامل متفاوتی بستگی دارد. کیفیت ساخت گوشی و مدت زمانی که گوشی درون آب می ماند از جمله مهم ترین عوامل خراب شدن گوشی خیس شده به شمار می رود. البته که باید بدانید نوع باتری نیز تأثیر زیادی دارد.
باتری گوشی یکی از اصلی ترین عوامل در میزان خرابی گوشی ها زمان خیس شدن می باشد. به طور معمول گوشی هایی که باتری شان اتمی نیست و به سادگی جدا می شوند در معرض این مشکل قرار می گیرند. دلیل این مسئله نیز به خاطر درزهای درون باتری است. زمانی که آب بین درب و باتری به موبایل نفوذ کند اتصال بسیار کوتاهی شکل می گیرد. به همین دلیل قطعات الکترونیکی دچار آسیب می شوند. اگر مدت زمان زیادی باتری خیس بماند بدون شک دچار مشکل می شود تا جایی که شما باید باتری موبایل خود را تعویض کنید.
برای تعمیر گوشی خیس شده باید چه کار کنیم ؟
در صورتی که باتری موبایل خراب شود شما می توانید یک باتری دیگری را روی موبایل خود نصب کنید. برای خشک کردن و تعمیرات گوشی آب خورده روش های متنوعی وجود دارد، تنها بهتر است که به وسیله یک متخصص انجام شود.
فرآیند خشک کردن بخش های متنوع موبایل بسیار حساس می باشد. در صورتی که اشتباه کوچکی رخ دهد به بخش های دیگر موبایل آسیب وارد می شود. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که با استفاده از یک پارچه لطیف قسمت های متنوع را خشک کنید.
بسیاری از افراد شاید بر این باور باشند که اگر گوشی موبایلشان درون آب بیفتد و یا به هر دلیلی خیس شود دیگر نباید از آن استفاده کنند و باید به فکر گوشی دیگری باشند. در صورتی که اینطور نیست در برخی از مواقع می توانید گوشی های آب خورده را نجات دهید. البته تنها به شرطی که اقدامات اصولی برای تعمیر گوشی های آب خورده انجام دهید.
پس از افتادن گوشی در آب یا خیس شدن گوشی به دو نکته توجه داشته باشید:
- گوشی را هر چه سریعتر خاموش کنید.
- از شارژ زدن گوشی خودداری کنید.
متاسفانه باورهای اشتباهی که مربوط به تعمیر گوشی خیس شده در اینترنت وجود دارد برای بسیاری از افراد به عنوان روش شناخته می شود. ولی امکان دارد گوشی شما با انجام دادن آن روش ها دچار اشتباهات بیشتری شوید.
اشتباهاتی که برای تعمیر گوشی آب خورده نباید انجام دهید
برخی از اشتباهاتی که شما نباید برای تعمیر کردن گوشی های آب خورده انجام دهید عبارت هستند از :
1.قرار دادن گوشی خیس شدن درون سطل برنج
یک از رایج ترین اقداماتی که افراد برای تعمیر کردن گوشی های آب خورده انجام می دهند استفاده کردن از سطل برنج می باشد. قرار دادن موبایل خیس شده درون سطل برنج تا حدودی رطوبت درون گوشی را از بین می برد. اما باید بدانید که راه ورود گرد و غبار را به سادگی باز می کند و گرد و غبار برنج به سادگی درون گوشی نفوذ پیدا خواهد کرد. در نهایت شما شاهد مختل شدن عملکرد دیگر قسمت های گوشی خود خواهید شد.
2.قرار دادن گوشی آب خورده درون فریزر
یکی از عجیب ترین روش هایی که برای تعمیر گوشی آبخورده توسط بسیاری از افراد به کار گرفته می شود قرار دادن گوشی درون فریزر است. اگر گوشی خود را درون فریزر قرار دهید نه تنها رطوبت آن را از بین نمی برید بلکه مایعی که روی ال سی دی قرار دارد یخ می زند. این بار به جای تعمیر کردن آب خوردگی گوشی باید ال سی دی گوشی خود را تعمیر کنید یا تعویض نمایید.
3.استفاده از جاروبرقی یا سشوار برای خشک کردن گوشی آب خورده
جاروبرقی و سشوار بدترین وسایلی هستند که شما می توانید از آنها برای تعمیر کردن گوشی آب خورده استفاده کنید. باد سشوار رطوبت درون گوشی را به طور کلی پخش می کند و آن قسمت هایی که خشک هستند نیز خیس می شوند. البته که باید بدانید حرارت ناشی از باد سشوار به آی سی گوشی آسیب وارد می سازد و هزینه زیادی را باید برای تعمیر آن پرداخت کنید.
اگر گوشی شما خیس شد به هیچ عنوان این سه روش را انجام ندهید و گوشی تان را اصلا روشن نکنید. تنها کاری که زمان خیس شدن موبایل نیاز است انجام دهید این است که کارت حافظه و قاب گوشی را جدا کنید و تعمیر کردن گوشی آب خورده را به فرد متخصص بسپارید.
هزینه تعمیر گوشی آب خورده شیائومی، سامسونگ، آیفون و دیگر برندها
برخی از مواقع تعمیر کردن گوشی های آب خورده پر هزینه می شود چرا که قطعات زیادی دچار آسیب خواهند شد. به طور معمول هزینه تعمیر گوشی آیفون آب خورده زیاد است و با توجه به برند گوشی و مدل آن متفاوت است.
از آنجایی که باتری گوشی های اپل از درون گوشی جدا نمی شوند و شما نمی توانید آنها را مشاهده کنید تا زمانی که گوشی را به تعمیرکار ندهید آب بسیاری از قسمت های گوشی را فرا می گیرد. به طور معمول افرادی که تخصص زیادی در زمینه تعمیر کردن گوشی های آب خورده دارند می توانند با راه حل های متنوع گوشی های اپل را بعد از آب خوردگی تعمیر کنند.
دلیل از کار افتادگی قطعات متنوع فرسودگی و رطوبت بیش از اندازه می باشد. به همین دلیل توصیه می کنیم که حتما برای تعمیر کردن گوشی های آب خورده از متخصصان کمک بگیرید. هزینه تعمیر کردن گوشی های آب خورده که باتری های جدا شونده دارند به طور معمول کمتر از دیگر گوشی ها می باشد. تا زمانی که قطعات آسیب دیده گوشی به صورت کامل شناسایی نشوند نمی توانیم در مورد هزینه ای که نیاز است جهت تعمیر گوشی های خیس شده پرداخت کنید نظری دهیم.
جمع بندی
خیس شدن گوشی برای بسیاری از افراد بدترین اتفاقی است که می افتد. استرس افراد با خیس شدن گوشی افزایش پیدا می کند. به همین دلیل امکان دارد روش های غیر اصولی را برای تعمیر گوشی آب خورده در نظر بگیرند. راهکارها و نکاتی که در این مطلب به آن اشاره شد به شما کمک می کند تا مشکل گوشی آب خورده را رفع نمایید. اگر شما راهکار دیگری دیدگاه خود را ثبت کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر